İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Cevat Şensoy’u Makamında Ziyaret Ettik.

Okulumuzda yürütülen I.N.S.P.I.R.E. (An Inspiring Network for a Sustainable Planet and an Inclusive Renewed Education ) isimli Erasmus+ KA210SCH Öğrenci Hareketliliği projesi  kapsamında projeye katılan öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve idarecimiz ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız projemizin içeriği,etkinlikleri ve yurt dışı hareketlilikleri konusunda bilgilendirildi.26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sinop hareketliliği kapsamında Polonya,Hırvatistan,Ankara ve Slovakya’dan proje ortaklarımızın ilçemizi ve okulumuzu ziyaret edeceği Sayın Cevat Şensoy ile paylaşıldı.Bu hareketlilik kapsamında Belediye ile işbirliği halinde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.Sayın Başkanımız taleplerimizi dinleyerek,Gerze Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler.Sıcak karşılamaları ve destekleri sebebi ile Başkan Cevat Şensoy’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.

08.01.2024 73

08-01-202408-01-2024