"It is Time To Recycle and Be Digital" eTwinning Projemiz Sona Erdi

Portekiz,  Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Moldova, Romanya, Tunus ve Türkiye'nin Ortaklığıyla Başlatılan "It is time to be recycle and be digital" adlı eTwinning Projemiz sona erdi.

25.06.2023 77

Portekiz,  Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Moldova, Romanya, Tunusve Türkiye'nin ortaklığıyla başlatılan "It is time to be recycle and be digital" adlı eTwinning projesi okulumuz İngilizce Öğretmenleri Hacer Esra ÖVEYİK ve Eminehatun KARAASLAN tarafından 2 farklı  öğrenci grubu ile yürütülmüştür.Projemiz 2023 Ocak ayında başlamış olup proje boyunca öğrencilerimiz ortakları ile birlikte geri dönüşüm etkinlikleri yapmışlar ve online toplantılarda araştırdıkları ve kullanmayı öğrendikleri web2.0 araçlarını arakadaşlarına tanıtmışlardır.Prpje boyunca farklı bir çok işbirlikçi ve ortak ürünler hazırlanmıştır.Projemiz Haziran ayının son haftası öğrenci ve öğretmen değerlendirmeleri ile sona ermiştir.

Projemizin bazı ortak ürünlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

A MANIFEST OF WELLBEING

OUR CALL FOR WATER