Öğrencilerimiz Gerze Huzurevi’ne Ziyarette Bulundu

Okulumuzda yürütülen I.N.S.P.I.R.E. isimli Erasmus+ Projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz proje yürütücüsü olan öğretmenlerimiz ile ilçemizde bulunan huzurevine ziyarette bulundular.

I.N.S.P.I.R.E.(Sürdürülebilir Bir Gezegen ve Kapsayıcı Yenilenmiş Eğitim için İlham Verici Bir Ağ) adlı Erasmus+ KA210SCH Öğrenci Hareketliliği projemizin  ‘ Katılımcıları ortak değerlerin geliştirilmesinde nitelikli ilham verenler haline getirmek, kendilerinin, insanlığın ve gezegenin geleceğinden sorumlu bir insan olarak yaşam boyu görevlerinin bilincinde olan bireyler yetiştirmelerini sağlamak’ amacı doğrultusunda okulumuz öğrencileri ilçemiz huzurevini ziyaret ederek,orada yaşlılarımız ile vakit geçirmiş, günlük yaşamları hakkında bilgi edinmişlerdir. Kurum yöneticeleri tarafından,huzurevinin resmi prosedürü hakkında bilgilendirilmişlerdir.Öğrencilerimiz,gerek kurum yöneticileri gerekse huzurevi sakinleri tarafından son derece sıcak ve samimi bir şekilde ağırlanmıştır.

21.12.2023 83

21-12-202321-12-202321-12-202321-12-202321-12-2023