ERASMUS+ KA210SCH ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ PROJEMİZ KAPSAMINDA SLOVAKYA HAREKETLİLİĞİ ÖNCESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN YILMAZ CEYLAN’I ZİYARET ETTİK

I.N.S.P.I.R.E. (An Inspiring Network for a Sustainable Planet and an InclusiveRenewedEducation ) isimli Erasmus+ KA210SCH Öğrenci Hareketliliği projemiz  kapsamında, öğretmen ve öğrencilerimiz 22 Ocak 2024 tarihinde Slovakya’da proje ortakları ile bir araya gelecek olup; Slovakya’ya gitmeden önce okul müdürümüz Elif URANBEY ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yılmaz CEYLAN’ı ziyaret ettiler.

''Sürdürülebilir Bir Gezegen ve Kapsayıcı Yenilenmiş Eğitim için İlham Verici Bir Ağ'' (I.N.S.P.I.R.E.) isimli projesiyle, katılımcı kuruluşların, sivil katılım ve katılım konularında kapasitelerini artırmak, onları ortak değerlerin geliştirilmesinde nitelikli ilham verenler haline getirmek, kendilerinin, insanlığın ve gezegenin geleceğinden sorumlu bir insan olarak yaşam boyu görevlerinin bilincinde olan bireyler yetiştirmelerini sağlamanın temel olarak  amaçlanan projemizin Hırvatistan hareketliği eylül ayında yapılmıştı.22 Ocak Slovakya hareketliliği öncesi,  okul müdüremiz Elif URANBEY,proje yürütücüsü öğretmenimiz Hacer Esra ÖVEYİK, aynı okul İngilizce Öğretmenimiz Emel AYDIN ve okulumuzun kıymetli öğrencileri Atlas Şevket TERKAN, Duru Cennet BAYLAN ve Ela PEPENOĞLU ile birlikte ilçe milli eğitim müdürünü ziyaret ederek proje etkinlikleri,Slovakya hareketliliği ve şubatta yapılacak olan Sinop hareketliliği hakkında bilgilendirme ve fikir alışverişi yaptılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yılmaz CEYLAN, Sinop hareketliliği süresince gerekli desteği sağlayacaklarını dile getirerek okul müdürümüze ,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar ve iyi yolculuklar dilediler.

16.01.2024 133

16-01-2024